تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی از ادویه جات اثرات چربی سوز دارند و می توانند چربی
احشایی شکم را هدف قرار دهند
بنابراین امروز با طعم دادن به وعده های غذایی خود با استفاده از این ادویه ها که به شما در از
دست دادن چربی شکم کمک می کند ، شروع کنید!
در اینجا ۱۵ نکته کاهش وزن کم ارزش وجود دارد که در واقع کار می کنند.
ما نمی توانیم تأیید کنیم که آیا کنفوسیوس سیکس پک داشته یا از داشتن شکم بزرگ رنج
می برده است!
اما افسانه های چینی می گویند این فیلسوف چینی با هر وعده غذایی زنجبیل مصرف میکرده است
امروزه مطالعات نشان می دهد که زنجبیل می تواند تعدادی از علائم گوارشی را بهبود بخشد.
به علاوه به کوچک شدن شکم نیز کمک می کند
زنجبیل عامل خوبی برای تسکین معده ، کاهش گرسنگی و افزایش متابولیسم است.
از ترکیبات قدرتمندی که گرما و طعم مشخصی به فلفل سیاه می بخشد ، از قرن ها پیش در
طب شرقی برای درمان بیماری های متعدد از جمله التهاب و مشکلات شکمی استفاده می شود.
و مطالعات اخیر بر روی حیوانات نشان داده است که فلفل سیاه همچنین ممکن است توانایی تولید
سلولهای چربی جدید داشته باشد
( واکنشی معروف به چربی سازی ، که منجر به کاهش اندازه کمر ، چربی بدن و سطح کلسترول
می شود)
به نظر می رسد فلفل سیاه ضمن افزایش متابولیسم کلی ، دمای بدن را هم افزایش می دهد.
پیپرین ، ماده ای موجود در فلفل است که به آن طعم منحصر به فرد می دهد.
دارچین می تواند تنها با یک قاشق چای خوری به سوخت و ساز بدن شما کمک کند!
دارچین حاوی آنتی اکسیدان های قدرتمندی به نام پلی فنول است که ثابت شده باعث
تغییر ترکیب بدن و بهبود حساسیت به انسولین می شود.
یک مطالعه روی حیوانات که در بایگانی های بیوشیمی و بیوفیزیک چاپ شده نشان داد که
افزودن دارچین در رژیم غذایی باعث کاهش تجمع چربی های شکم می شود.
و یک سری مطالعات چاپ شده در مجله تغذیه بالینی آمریکا نشان داد که افزودن یک قاشق
چای خوری دارچین به یک وعده غذایی نشاسته ای می تواند به تثبیت قند خون و دفع سنبله
های انسولین کمک کند.
ترکیبات موجود در این فلفل ، ثابت کرده است که چربی شکم را کاهش می دهد ، اشتها
را سرکوب می کند و باعث بهبود توانایی بدن در سوختن غذا به عنوان انرژی می شود
مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بالینی آمریکا نشان داد که مصرف روزانه فلفل قرمز باعث
کاهش چربی شکم می شود.
برای کاهش وزن زیره سبز یکی دیگر از ادویه های تقویت کننده متابولیسم است که تحقیقات
دانشگاه شیکاگو این را تایید می کنند
این امر به ویژه هنگامی مشهود است که زیره در مخلوط با ادویه های مختلف به ویژه در مخلوط
کاری استفاده می شود.
سرشار از آهن است آهن برای خون قابل توجه است و با اکسیژن گردشی در بدن کمک می کند
چیزی که به سطح نشاط شما کمک می کند.
کارشناسان تناسب اندام معتقد اند که خردل ماده مهمی است که می تواند حرکت متابولیسم
را تا ۲۵٪ در بدن ما تقویت کند.
تأثیرات این افزایش متابولیکی تقریباً سه ساعت پس از استفاده از ادویه جات است.
خردل سرشار از چربی است ، که نشان دهنده تعداد بیشتری کالری از پروتئین یا قندها است.
با این حال ، ماده پرچرب موجود در خردل ، معده را قادر می سازد برای بیشتر احساس سیری کند.
خردل سرشار از فیبر غذایی است ، که یک مادا اساسی در روند هضم غذا است.
دانشمندان موسسه پلی تکنیک آکسفورد انگلیس دریافتند که خوردن ۱ قاشق چای خوری خردل
می تواند تا ۲۵ ساعت بعد از غذا خوردن ، سوخت و ساز را تا ۲۵ درصد افزایش دهد!
زدرچوبه جدا از خواص زیادی که بر سلامتی و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد جزو ادویه
جات چربی سوز نیز می باشد
زردچوبه با سرکوب گسترش و توسعه بافت چربی ، از رشد مجدد چربی جلوگیری می کند.