انار یکی از سالم ترین میوه های روی زمین است.
آنها حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی مفید هستند که از غذاهای دیگر بی نظیر هستند.
مطالعات نشان داده اند که ممکن است فواید زیادی برای بدن شما داشته باشد ، احتمالاً خطر ابتلا
به بیماری های مختلف را کاهش می دهد .
در اینجا ۱۱ مزیت بهداشتی و خاصیت انار مبتنی بر شواهد تحقیقات مختلف ارائه شده است.
انار درختچه ای است که میوه قرمز تولید می کند .
دانه ها و گیاهان میوه خوراکی قسمت هایی از میوه هستند که به صورت خام خورده می شوند
و یا در آب انار فرآوری می شوند.
انار دارای یک ماده مغذی چشمگیر است – یک فنجان (۱۷۴ گرم) آن حاوی :
فیبر ۷ گرم
پروتئین ۳ گرم
۳۰ درصد ویتامین (C)
۳۶ درصد ویتامین (K)
۱۶ درصد فولات
۱۲ درصد پتاسیم
انارها دو ماده منحصر به فرد را بر عهده دارند که مسئولیت اکثر فواید سلامتی آنها را بر عهده دارند.
انار حاوی آنتی اکسیدانهای بسیار قدرتمندی است که در آب انار و پوست آن وجود دارد.
آنها چنان قدرتمند هستند که به نظر می رسد آب انار سه برابر فعالیت آنتی اکسیدانی نسبت
به پرتقال و چای سبز دارد .
عصاره و پودر انار معمولاً از پوست ساخته می شود ، به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و پونیکالین
زیاد است و اسید پونیک که در روغن دانه انار یافت می شود ، اصلی ترین اسید چرب موجود در ماهی است.
این نوعی اسید لینولئیک کونژوگه با اثرات بیولوژیکی قوی است.
التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی بروز بسیاری از بیماریهای جدی است.
این شامل بیماری های قلبی ، سرطان ، دیابت نوع ۲ ، بیماری آلزایمر و حتی چاقی است.
انار دارای خواص ضد التهابی قوی است ، که به آنتی اکسیدان های آن مربوط می شود.
اگر به کاهش التهاب در بدن علاقه دارید ، انار یک ماده عالی برای رژیم غذایی شماست.
سرطان پروستات نوعی سرطان در مردان است.
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که عصاره انار ممکن است تولید مثل سلولهای سرطانی را کندتر
کند و حتی در سلولهای سرطانی القاء آپوپتوز یا مرگ سلولی شود .
آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) یک نشانگر خون برای سرطان پروستات است.
مردانی که میزان PSA آنها در مدت زمان کوتاه دو برابر می شود در معرض خطر مرگ ناشی
از سرطان پروستات هستند.
سرطان پستان یکی از شایع ترین انواع سرطان در زنان است.
عصاره انار ممکن است بازتولید سلولهای سرطانی پستان را مهار کند
( حتی بعضی از آنها را نیز از بین می برد )
فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی بروز سکته های قلبی است.
در یک مطالعه ، افراد مبتلا به فشار خون بالا بعد از مصرف (۱۵۰ میلی لیتر) آب انار در روز به مدت
دو هفته ، کاهش معنی داری در فشار خون داشتند.
مطالعات دیگر اثرات مشابهی را پیدا کرده اند ، خصوصاً برای فشار خون سیستولیک ، که در
خوانش فشار خون بیشترین تعداد را دارد.
آرتروز انواع مختلفی دارد ، اما بیشتر آنها نوعی التهاب در مفاصل را درگیر می کند.
با توجه به اینکه ترکیبات گیاهی موجود در انار دارای اثرات ضد التهابی هستند ، منطقی است
که می توانند به درمان آرتروز کمک کنند.
جالب است که ، مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که عصاره انار می تواند آنزیم هایی
را که به آسیب مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز آسیب می رسانند ، مسدود کند.
در حال حاضر بیماری های قلبی شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان است.
اسید پونیکئیک ، اسید چرب اصلی موجود در انار ، در محافظت در برابر چندین مرحله در روند
بیماری های قلبی است.
یک مطالعه ۴ هفته ای در ۵۱ نفر با سطح تری گلیسیرید بالا نشان داد که ۸۰۰ میلی گرم
روغن دانه انار در روز به طور قابل توجهی تری گلیسیرید را کاهش داده و نسبت تری
گلیسیرید-HDL را بهبود می بخشد .
ترکیبات گیاهی موجود در انار می توانند به مبارزه با میکروارگانیسم های مضر کمک کنند .
اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز ممکن است در برابر عفونت و التهاب در دهان شما محافظ باشد.
این شامل شرایطی مانند لثه ، پریودنتیت و روزنه دندان است.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد انار می تواند باعث بهبود حافظه شود.
یک مطالعه در بیماران جراحی نشان داد که ۲ گرم عصاره انار بعد از عمل از نقص حافظه جلوگیری می کند.
انار سرشار از نیترات در رژیم غذایی است ، که نشان می دهد عملکرد ورزش را بهبود می بخشد.
یک مطالعه در ۱۹ ورزشکار که بر روی تردمیل کار می کنند نشان داد که یک گرم عصاره انار ۳۰ دقیقه
قبل از ورزش باعث افزایش چشمگیر جریان خون شده و تأخیر در شروع خستگی و افزایش راندمان
ورزش می شود.
مصرف آب انار قبل از تمرینات بدنسازی می تواند به پمپاژ بهتر خون در عضلات کمک کند.