مصرف آب هویج یک منبع عالی از ویتامین ها ، مواد مغذی و فیبر است.
نوشیدن آب هویج راهی آسان برای دریافت خواص بسیار است.
در اینجا هشت دلیل وجود دارد که چرا باید آب هویج را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
از آنجا که آب هویج پر و کم کالری است ، جایگزینی این آب و جایگزین کردن نوشابه های گازدار
و سایر نوشیدنی های شیرین می تواند به شما در کاهش سریع تر وزن کمک کند.
آب هویج همچنین ترشح صفرا را افزایش می دهد ، که می تواند متابولیسم را افزایش دهد
صفرا مایعی است که باعث تجزیه چربی می شود.
طبق یک منبع معتبر از سال ۲۰۰۶ ، افزایش جریان صفرا باعث سوخت و ساز بدن و افزایش
کاهش وزن در موشهای آزمایشگاهی شد.
این می تواند نتیجه مشابهی در انسان ایجاد کند.
اغلب گفته می شود مصرف هویج برای چشم شما مفید است.
این ادعا کاملا حقیقت دارد.
آب هویج منبع خوبی از بتاکاروتن ، نوعی ویتامین A است که یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است.
ویتامین A به محافظت از سطح چشم و به قدرت بینایی کمک می کند.
نوشیدن آب هویج می تواند انواع اختلالات چشمی مانند تخریب ماکولا ، آب مروارید و شب کوری را دفع کند.
هویج همچنین حاوی لوتئین است که یک آنتی اکسیدان است و از چشم در برابر آسیب نور
محافظت می کند.
یک مطالعه معتبر در سال ۱۹۹۴ نشان داد که لوتئین با کاهش خطر دژنراسیون ماکولا در ارتباط
است ، یک اختلال چشم که باعث از دست دادن بینایی می شود.
اگر سابقه مشکلات پوستی دارید ، افزودن آب هویج به رژیم غذایی ممکن است ظاهر پوست شما را
بهبود بخشد.
هویج حاوی ویتامین C نیز است که دارای خواص درمانی است.
به پوست کمک می کند تا سریعتر از زخم ها و ضربه های خارجی بهبود یابد.
بتاکاروتن موجود در هویج همچنین التهاب پوست را کاهش می دهد که روند بهبودی را تسریع می کند.
سرماخوردگی یا آنفولانزا می تواند به مدت یک یا دو هفته بماند و رفتن به محل کار یا مدرسه
را دشوار (یا غیرممکن) کند.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به بدن در مقابله با عفونت ها ، آب هویج را به رژیم روزانه
خود اضافه کرده و سلامت جسمی خود را حفظ کنید.
هویج حاوی آنتی اکسیدان است که به بدن کمک می کند تا با رادیکال های آزاد ، آسیب سلول
و التهاب مقابله کند.
ویتامین C موجود در آب هویج همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به شما کمک
می کند تا فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا را پشت سر بگذارید.
سرطان وقتی تشکیل می شود که سلولهای غیرطبیعی تشکیل می شوند و به طور غیرقابل کنترلی
تکثیر می شوند.
از آنجا که آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از آسیب سلول کمک می کنند ، آب هویج ممکن است
در برابر انواع مختلف سرطان محافظت کند.
در یک مطالعه، عصاره آب هویج به مدت ۷۲ ساعت در درمان سلولهای لوسمی و سلولهای کنترل کننده
غیر تومور باعث مرگ سلولی شد و پیشرفت بیماری را متوقف کرد.
این نشان می دهد که هویج ممکن است دارای مواد شیمیایی فعال فعال برای درمان سرطان خون باشد.
یک منبع معتبر دیگر از مردان جوان نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از بتاکاروتن ممکن است از
سرطان پروستات محافظت کند.
اگر در کنترل کلسترول خود مشکلی دارید یا می خواهید بدون دارو کلسترول خود را کنترل کنید
اضافه کردن آب هویج به رژیم غذایی خود را در نظر بگیرید.
به عنوان یک منبع عالی از پتاسیم ، آب هویج می تواند به شما در حفظ سطح کلسترول سالم کمک کند.
کاهش سطح کلسترول خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد.
قبل از قطع هرگونه داروی تجویز شده با پزشک خود صحبت کنید.
نوشیدن آب هویج در دوران بارداری و بعد از آن نیز مفید است زیرا سرشار از کلسیم ، فولات ، پتاسیم
منیزیم و البته ویتامین A است.
کلسیم به جنین شما در ایجاد استخوان ها و غضروف های قوی کمک می کند ، در حالی که فولات
از نقص های مادرزادی جلوگیری می کند.
طبق گفته کالج متخصص زنان و زایمان آمریکا ، زنان باردار و شیرده روزانه به ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم
نیاز دارند.
ویتامین C و ویتامین A موجود در آب هویج نیز به عنوان آنتی اکسیدان های قوی در بارداری عمل می کنند.
این ویتامین ها از مادر و جنین در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و هم به سیستم ایمنی بدن
کمک می کنند و هم باعث کاهش خطر عفونت می شود.
بتاکاروتن موجود در آب هویج خواص بهبود عملکرد شناختی را دارد و خطر مشکلات
حافظه مرتبط با افزایش سن و زوال عقل را کاهش دهد.
استرس اکسیداتیو با آسیب سلول های مغزی در ارتباط است و هنگامی رخ می دهد که سلول های
عصبی مغز و عصب نتوانند دوباره تولید شوند.
این باعث ضعیف شدن سیگنال های عصبی و کاهش عملکرد شناختی می شود.
با این حال ، بتاکاروتن موجود در هویج ممکن است عملکرد مغز را تقویت کرده و حافظه را بهبود بخشد.