بادام زمینی خوشمزه است و خواص زیادی دارد
به احتمال زیاد از آمریکای جنوبی در برزیل یا پرو منشا گرفته است.
دانشمندان سفال های ۳۵۰۰ ساله به شکل بادام زمینی و همچنین تزئین شده با بادام زمینی
را در آمریکای جنوبی پیدا کرده اند.
بسیاری از مردم معتقدند بادام زمینی به اندازه مغزهایی مانند بادام ، گردو یا بادام هندی ارزش غذایی ندارد.
اما در واقع ، بادام زمینی فواید سلامتی یکسانی با آجیل های گران قیمت دارد و نباید از آنها
به عنوان یک ماده غذایی مغذی غافل شد.
در این مطلب مهم ترین خواص بادام زمینی برای سلامتی بیان شدهاست
بادام زمینی حاوی مواد مغذی لازم برای داشتن قلب سالم است. منیزیم ، مس ، نسبت سالم
چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها مانند رسوراترول ، قلب شما را در یک وضعیت
سالم نگه می دارد.
بادام زمینی با کاهش سطح کلسترول به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.
آنها همچنین می توانند از تشکیل لخته های خون کوچک جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی یا
سکته مغزی را کاهش می دهد
بادام زمینی یک ماده غذایی با قند پایین است ، به این معنی که خوردن آنها باعث افزایش
سطح قند خون نمی شود.
مطالعات نشان داده است که خوردن بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در زنان را کاهش دهد.
بادام زمینی منبع خوبی از فیبر است ، که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند
علاوه بر این به سیستم هضم نیز کمک می کند.
بادام زمینی سرشار از پروتئین ، چربی و فیبر است.
گرچه بادام زمینی ممکن است مقدار زیادی چربی داشته باشد ، بیشتر چربی های موجود در
آنها به عنوان “چربی های خوب” شناخته می شوند.
این نوع چربی ها در واقع به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند.
در هر وعده (یک فنجان) بادام زمینی خام حاوی :
کالری: ۲۰۷
پروتئین: ۹ گرم
چربی: ۱۸ گرم
کربوهیدرات: ۶ گرم
پروتئین: ۹ گرم
فیبر: ۳ گرم
شکر : ۱ گرم
در حالی که بادام زمینی غذای سالمی است ، همه نمی توانند از آن استفاده کنند
آلرژی به بادام زمینی رایج ترین آلرژی غذایی در ایالات متحده است که باعث اکثر مرگ و میرهای
مربوط به آلرژی غذایی می شود!
آلرژی بادام زمینی خفیف علائمی مانند خارش ، حالت تهوع یا تورم صورت را نشان می دهد.
با این حال ، یک حساسیت شدید به بادام زمینی می تواند واکنشی تهدیدکننده زندگی به
نام آنافیلاکسی ایجاد کند.
علائم آنافیلاکسی شامل اختلال در تنفس است.
تغییر در هوشیاری
حالت تهوع
استفراغ
درد قفسه سینه
تورم زبان ، صورت یا لب
خواب آلودگی شدید و احساس سرگیجه
گیجی یا سبکی سر.
اگر هنگام خوردن بادام زمینی احساس ناخوشایند دارید ، باید با پزشک صحبت کنید
بادام زمینی برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند را می توان به میزان متوسط اضافه کرد.
محتوای بالای پروتئین و همچنین چربی های اشباع نشده سالم نه تنها مواد مغذی خوبی
برای کاهش وزن هستند بلکه ارزش سیری بالایی را نیز فراهم می کنند ، در نتیجه از پرخوری
فرد جلوگیری می کنند.
برای داشتن یک مغز سالم و فعال ، شما به مواد مغذی مانند ویتامین B1 ، نیاسین و فولات نیاز دارید.
هنگام خوردن بادام زمینی بدن شما با این مواد مغذی تغذیه می شود.
در نتیجه ، مغز شما فعال می شود.
بالا رفتن سن باعث تضعیف استخوان های بدن ما می شود بنابراین ، قبل از اینکه استخوان های
شما قدرت خود را از دست بدهند ، باید روی خوردن گزینه های غذایی سالم مانند بادام زمینی
تمرکز کنید.
بادام زمینی سرشار از منگنز و فسفر است.
این مواد مغذی و ویتامین های دیگر موجود در بادام زمینی قدرت استخوان های شما را حفظ کرده
و در نتیجه در سنین پیری به شما کمک می کنند
مصرف بادام زمینی پوست صاف و درخشان را تضمین می کند.
مواد مغذی مانند نیاسین ، ویتامین ب و آنتی اکسیدان اسید اولئیک نه تنها به جلوگیری از
چین و چروک کمک می کنند بلکه در برابر بیماری های مختلف پوستی نیز محافظت می کنند.
وقتی صحبت از حفظ سلامت چشم می شود ، برخی از سبزیجات با برگ سبز و بادام زمینی بهترین
محصولات غذایی هستند که می توانند مصرف شوند.
روی موجود در بادام زمینی به بدن در انتقال ویتامین A که برای دید واضح لازم است ، کمک می کند.
همچنین ، ویتامین E موجود در بادام زمینی به کاهش سرعت تخریب ماکولای وابسته به سن
و تشکیل آب مروارید کمک می کند.
تحقیقات نشان داده است که خوردن بادام زمینی می تواند خطر سرطان را کاهش دهد.
به دلیل پروتئین ها و ویتامین E موجود در بادام زمینی ، خطر سرطان کاهش می یابد.
این ماده دارای محتوای مناسبی از رسوراترول است که با پتانسیل آنتی اکسیدانی خود در
جلوگیری از سرطان کمک می کند.
حدود ۲۵٪ از بزرگسالان سالانه از سنگ کیسه صفرا رنج می برند.
این بیماری ناشی از سطح کلسترول کنترل نشده است.
از آنجا که بادام زمینی کلسترول را کنترل می کند ، با مصرف منظم آن می توان خطر سنگ
صفرا را کاهش داد.