به یک میوه پر از خواص شگفت انگیز و بومی مناطق مختلف آسیا و مدیترانه است.
کشت آن را می توان در یونان باستان و روم جستجو کرد ، جایی که به عنوان نمادی از عشق و باروری عمل می کرد!
اگرچه امروزه به میزان قابل توجهی کمتر دیده می شود ، اما این میوه از بستگان نزدیک میوه های معروفی مانند
سیب و گلابی است !
در این مطلب خواص مختلف میوه به را بررسی می کنیم
میوه ها حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند
یک عدد بهی (۹۲ گرمی) دارای خواص زیر می باشد :
کالری: ۵۲
چربی: ۰ گرم
پروتئین: ۰.۳ گرم
کربوهیدرات: ۱۴ گرم
فیبر: ۱.۷۵ گرم
ویتامین (C) : 15%
تیامین (ویتامین B1): 1.5٪
ویتامین (B6) : 2%
مس: ۱۳٪
آهن: ۳.۶٪
پتاسیم: ۴٪
منیزیم: ۲٪
آنتی اکسیدان ها استرس متابولیک و التهاب را کاهش می دهند و از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد
محافظت می کنند
برخی تحقیقات نشان می دهد که برخی از آنتی اکسیدان های موجود در به ، از جمله فلاونول ها التهاب را کاهش می دهند
و از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی محافظت می کنند.
برخی از علائم رایج در اوایل بارداری حالت تهوع و استفراغ است.
برخی تحقیقات نشان می دهد که میوه به می تواند این علائم را تسکین دهد.
تحقیقات اولیه حاکی از آن است که ترکیبات گیاهی موجود در انواع میوه ها و میوه به می توانند به پیشگیری و درمان
زخم معده کمک کنند.
چندین مطالعه نشان می دهد که شربت بهی می تواند به مدیریت علائم ریفلاکس معده کمک کند
میوه رسیده ی به منبع غنی از ویتامین C است و تقریباً ۲۵٪ از مقدار توصیه شده روزانه را به خود اختصاص می دهد.
ویتامین C به تقویت ایمنی کمک می کند و به درمان بیماری های التهابی کمک می کند.
همچنین دارای خواص ضد حساسیت است.
میوه به کالری پایینی دارد اما فیبر غذایی زیادی دارد.
یک وعده ۱۰۰ گرمی میوه خام بهی فقط ۵۷ کالری دارد.
همه این ویژگی ها آن را به گزینه ای شگفت انگیز برای کاهش وزن و سلامتی تبدیل کرده است.
تحقیقات نشان داده است که میوه به از لحاظ خواص ضد ویروسی غنی است.
فنلیک های یافت شده در آن دارای فعالیت ضد آنفلوانزا و همچنین خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند.
به محافظت در برابر سرماخوردگی و سایر عوامل بیماری زای ویروسی کمک می کند.
این میوه غنی از پتاسیم است که به کنترل فشار خون بالا کمک می کند.
خواص آنتی اکسیدانی میوه بهی به بدن کمک می کند تا با رادیکال های آزاد مقابله کرده و سلول های بدخیم
سرطانی را از بین ببرد.
در این میوه ترکیبات شناخته شده ای به نام تانن وجود دارد
این تانن ها با اتصال به سموم و مواد شیمیایی سرطان روده بزرگ از غشای مخاطی شما در برابر سرطان محافظت می کنند