ذرت یکی از مواد اصلی غذا های سراسر دنیا است که خواص زیادی دارد .
در ۱۰۰ گرم دانه ذرت حاوی موارد زیر می باشد :
کالری: ۹۶
آب : ۷۳ درصد
چربی: ۱.۴ گرم
سدیم: ۱۵ میلی گرم
فیبر: ۲/۴ گرم
قندها: ۴/۵ گرم
پروتئین: ۳.۳ گرم
کربوهیدرات : ۲۱ گرم
ذرت در مقیاس شاخص گلیسمی متوسط ارزیابی می شود و دارای نمره ای بین ۵۶-۶۹.۲ چربی است
بیشتر چربی موجود در ذرت از چربی های اشباع نشده یا چند غیراشباع سالم برای قلب است.
ذرت در یک عدد متوسط بیش از ۳ گرم پروتئین دارد.
در مقایسه با بیشتر سبزیجات ، ذرت دارای پروتئین بسیار بالایی است.
دلیل آن این است که ذرت از نظر فنی اصلاً یک سبزی نیست بلکه یک دانه کامل است.
ویتامین ها و مواد معدنی ذرت حاوی مواد مغذی پتاسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، فسفر و سلنیوم است.
همچنین فولات ، ویتامین های C و E و ویتامین A را به شکل بتا کاروتن فراهم می کند.
ذرت مزایای سلامتی متعددی فراتر از ویتامین و مواد معدنی دارد
ذرت ، سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مفید است که از بیماری محافظت می کند
پلی فنول ها ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که در غلات ، میوه ها ، سبزیجات و مغزهای کامل
یافت می شوند.
ذرت حاوی نوعی پلی فنول به نام آنتوسیانین است ، که نشان داده شده، تنظیم انسولین و گلوکز
را بهبود می بخشد.
ذرت منبع خوبی از فیبر است که باعث رشد “باکتری های مفید” در روده می شود.
این باکتری ها اسیدهای چرب کوتاه زنجیره ای برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ تولید می کنند.
یک فنجان پاپ کورن معمولی ۳۱ کالری ، ۱ گرم پروتئین و ۱ گرم فیبر فراهم می کند
این یک میان وعده عالی برای کمک به کاهش وزن یا کنترل وزن است.
از آنجا که میان وعده ها تقریباً یک سوم میزان مصرف روزانه اکثر افراد را تشکیل می دهد ، انتخاب
عاقلانه غذاهای میان وعده می تواند تأثیر زیادی بر وزن بدن داشته باشد.
پاپ کورن یک میان وعده غلات کامل است که به ویژه هنگامی که آن را تازه و بدون نمک
درست می کنید
ذرت حاوی لوتئین و زاگزانتین است
اینها اشکال ویتامین A هستند که برای برای سلامت چشم مفید می باشند
از آنجا که این ترکیبات در شبکیه متمرکز می شوند ، با جلوگیری از تخریب ماکولا مرتبط با سن ارتباط دارند
ترکیب لوتئین و زاگزانتین ، همراه با ویتامین C ، ویتامین E ، مس و روی (که همه آنها نیز در ذرت
موجود است) ، برای محافظت از چشم در برابر آسیب های مختلف ضد ی می باشند
ذرت چندین ماده مغذی را تأمین می کند که فواید قلبی عروقی اثبات شده ای دارد.
فیبر موجود در ذرت و سایر غلات کامل به کاهش سطح کلسترول کمک می کند.
پتاسیم یک ماده مغذی ضروری است با این حال بیاری از افراد روزانه مقادیر کافی از آن را مصرف نمی کنند.
به نظر می رسد مصرف مقادیر کافی منیزیم در رژیم غذایی خطر سکته و بیماری های قلب
را کاهش می دهد.
ذرت حاوی فیبر است به این معنی که برای حرکات روده مفید است.
این می تواند به شما در مشکلات مختلف گوارشی مانند یبوست و بواسیر کمک کند و همچنین
می تواند شما را از ابتلا به سرطان روده بزرگ محافظت کند.
فیبر موجود در ذرت برای حرکات روده مفید است زیرا مدفوع شما را حجیم می کند و حرکت آن
را به سمت پایین دستگاه گوارش تسهیل می کند.
در نتیجه ، برای اسهال و سندرم روده تحریک پذیر نیز مفید است.
ذرت دارای مقادیر زیادی از ترکیبات ویتامین B ، تیامین و نیاسین است که برای تسهیل رشد مفید است.
تیامین به بدن شما کمک می کند تا سلامت اعصاب و عملکردهای شناختی را بهبود بخشد در
حالی که نیاسین می تواند از یک سری مشکلات مانند زوال عقل جلوگیری کند.
ذرت همچنین به دلیل داشتن مقادیر زیاد اسید فولیک شناخته شده است و بنابراین برای
زنان باردار مفید است.
از آنجا که ذرت سرشار از ویتامین E است که منبع طبیعی آنتی اکسیدان است ، بدن را در برابر
بیماری های مختلف محافظت می کند و به شما کمک می کند بدون هیچ مانعی از بیماری رشد کنید.
ذرت حاوی مقدار زیادی کالری است.
در نتیجه از آن برای افزایش وزن سریع استفاده می شود.
ذرت مواد معدنی را تأمین می کند ذرت مملو از تمام مواد معدنی ضروری بدن است.
این ماده دارای مقادیر زیادی مس ، آهن ، روی ، فسفر ، منگنز ، منیزیم و حتی سلنیوم است که
یافتن آن در سایر غذاها آسان نیست.
فسفر موجود در ذرت به تعدادی از عملکردهای بدن کمک می کند و می تواند برای تنظیم
عملکرد کلیه ، رشد طبیعی استخوان و حفظ سلامت استخوان مورد استفاده قرار گیرد.
منیزیم می تواند به شما در حفظ ضربان قلب کمک کند و همچنین باعث افزایش تراکم استخوان می شود.
ذرت منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است.
آنتی اکسیدان ها از بین برنده رادیکال های آزاد در بدن شما هستند
تجمع رادیکال های آزاد همان چیزی است که اغلب منجر به سرطان می شود.
ذرت سرشار از آهن است.
آهن به بدن شما کمک می کند سلول های خونی جدید تشکیل دهد ، این امر هنگام پیشگیری
از کم خونی مهم است.
ذرت همچنین می تواند به شما کمک کند تا از علائم کم خونی مانند خستگی ، ضعف
، سرگیجه و تنگی نفس جلوگیری کنید.
توصیه می شود که رژیم های غذایی غنی از آهن و ویتامین B12 وجود داشته باشد
زیرا به افزایش سلول های قرمز خون کمک می کنند.
ذرت سرشار از ویتامین B12 ، اسیدفولیک ، آهن است و با تأمین مواد مغذی
کافی مورد نیاز برای تولید گلبول های قرمز خون تازه ، به کاهش خطر کم خونی کمک می کند.
خوردن ذرت می تواند بتا کاروتن بدن را تأمین کند
این همان چیزی است که ویتامین A را در بدن تولید می کند. ذرت برای بینایی و به طور کلی پوست
شما بسیار مفید است.
بتاکاروتن همچنین مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد که می تواند از سرطان ها و بیماری های
قلبی جلوگیری کند.
ذرت ، حاوی کربوهیدراتهای پیچیده است که با سرعت کمتری تجزیه می شود و بنابراین برای
مدت طولانی انرژی تأمین می کند.
۱۰۰ گرم ذرت حدود ۲۱ گرم کربوهیدرات تولید می کند که نه تنها انرژی بدنی را تأمین می کند
بلکه عملکرد مناسب مغز و سیستم عصبی را نیز تضمین می کند