سیب یکی از محبوب ترین میوه های پر خواص بر سلامتی بدن است.
بسیاری از افراد سیب را میوه سلامتی می دانند!
این میوه ای فوق العاده سالم با فواید بسیار زیادی هستند.
در اینجا خواص سیب بر سلامتی ، این میوه محبوب را بررسی می کنیم.
یک سیب متوسط - ۱۸۲ گرم – مواد مغذی زیر را ارائه می دهد :
کالری: ۹۵
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
فیبر: ۴ گرم
ویتامین (C) 14 درصد
پتاسیم: ۶٪
ویتامین (K) 5 درصد
از این گذشته ،شامل منگنز ، مس و ویتامین های A ، E ، B1 ، B2 و B6 نیز می باشد.
همچنین منبع غنی از پلی فنول ها است.
این میوه سرشار از فیبر و آب است.
این دو ویژگی که باعث کنترل اشتها می شود.
در یک مطالعه ، افرادی که قبل از غذا برش های سیب می خورند ، نسبت به افرادی که سیب
سبز ، آب میوه آن یا هیچگونه فرآورده های سیب مصرف نمی کردند ، احساس سیر شدن می کردند.
سیب سرشار از فروکتوز است که برای بازسازی ذخایر گلیکوژن در عضلات و کبد بسیار مناسب است.
انتخاب سیب برای قبل و بعد از تمرین میتواند در حجم عضلات نیز مفید باشد!
این میوه با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط است .
یک دلیل ممکن است این باشد که سیب حاوی فیبر محلول است نوعی که می تواند به کاهش
سطح کلسترول خون شما کمک کند.
آنها همچنین حاوی پلی فنول هستند که دارای اثرات آنتی اکسیدانی هستند.
بسیاری از این موارد در پوست متمرکز شده است.
یکی از این پلی فنل ها اپیکتاتین فلاونوئید است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد.
مطالعات متعددی خوردن این میوه را با خطر کمتری از ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط کرده است .
در یک مطالعه بزرگ ، خوردن یک سیب در روز ، در مقایسه با عدم خوردن آن ، با خطر ۲۸٪ ابتلا
به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
حتی خوردن فقط چند عدد سیب در هفته اثر محافظتی مشابه داشت.
این امکان وجود دارد که پلی فنول های موجود در این میوه به جلوگیری از آسیب بافت سلول
های بتا در لوزالمعده کمک کنند.
سلول های بتا انسولین را در بدن شما تولید می کنند و اغلب در افراد مبتلا به دیابت
نوع ۲ آسیب می بینند.
سیب حاوی پکتین است ، نوعی فیبر است که به عنوان یک پروبیوتیک عمل می کند.
این بدان معنی است که باکتریهای خوب موجود در روده شما را تغذیه می کند.
روده کوچک شما در هنگام هضم فیبر جذب نمی کند.
در عوض ، به روده بزرگ شما می رود ، جایی که می تواند رشد باکتری های خوب را تقویت کند.
همچنین به ترکیبات مفید دیگری که در بدن شما گردش می کند تبدیل می شود.
تحقیقات جدید نشان می دهد که این ممکن است دلیل برخی از اثرات محافظتی سیب در برابر چاقی
دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی باشد.
مطالعات لوله آزمایش پیوندی بین ترکیبات گیاهی موجود در سیب و خطر ابتلا به سرطان کمتر
را نشان داده است.
علاوه بر این ، در یک مطالعه در زنان گزارش شده است که خوردن سیب با میزان مرگ و میر
ناشی از سرطان در ارتباط است.
دانشمندان معتقدند که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آنها ممکن است مسئول
اثرات احتمالی پیشگیری از سرطان آنها باشد.
سیب های سرشار از آنتی اکسیدان ممکن است به محافظت از ریه های شما در برابر آسیب
اکسیداتیو کمک کند.
یک مطالعه بزرگ در بیش از ۶۸۰۰۰ زن نشان داد که افرادی که بیشتر این میوه را مصرف می کنند
کمترین خطر ابتلا به آسم را دارند.
پوست سیب حاوی کوئرستین فلاونوئید است که می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن
و کاهش التهاب کمک کند.
این دو روش است که ممکن است بر آسم و واکنشهای آلرژیک تأثیر بگذارد.
خوردن میوه با تراکم بالاتر استخوان مرتبط است ، که نشانگر سلامتی استخوان ها است.
محققان معتقدند که ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در میوه ممکن است به تقویت
تراکم و قدرت استخوان کمک کند.
در یک مطالعه ، زنان یک وعده غذایی میل کردند که شامل سیب های تازه ، پوست
کنده و یا بدون محصولات سیب بود.
کسانی که سیب می خورند نسبت به گروه کنترل کلسیم کمتری از بدن خود را از دست دادند.
بیشتر تحقیقات بر روی پوست و گوشت این میوه تمرکز دارد.
با این حال ، آب سیب ممکن است مزایایی برای کاهش ذهنی مرتبط با سن داشته باشد.
در مطالعات حیوانی ، کنسانتره آب باعث کاهش گونه های مضر اکسیژن واکنش پذیر در بافت مغز
و کاهش روانی به حداقل رسیده است .
آب آن ممکن است به حفظ استیل کولین ، یک انتقال دهنده عصبی که با افزایش سن کاهش
می یابد ، کمک کند.
سطح پایین استیل کولین به بیماری آلزایمر مرتبط است.