فلفل قرمز ( فلفل چیلی )میوه گیاهی از خانواده فلفل ها است که به دلیل داشتن خواص مفید و طبع گرم قابل توجه است.
فلفل قرمز در درجه اول به عنوان ادویه استفاده می شود و می توان آن را به صورت تازه یا خشک و پودر کرد.
کپسایسین اصلی ترین ترکیب گیاهی فعال زیستی موجود در فلفل قرمز است که مسئول طعم بی نظیر ، تند و بسیاری
از فواید سلامتی آن است.
این مقاله هر آنچه در مورد فلفل قرمز میخواهید بدانید را برای شما بیان می کند
حقایق تغذیه ای برای ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) فلفل قرمز تازه :
کالری: ۶
آب: ۸۸٪
پروتئین: ۰.۳ گرم
کربوهیدرات ها: ۱.۳ گرم
قند : ۰.۸ گرم
فیبر: ۰.۲ گرم
چربی: ۰.۱ گرم
فلفل قرمز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است.
با این حال ، از آنجا که فقط به مقدار کم مصرف می شوند ، سهم آنها در مصرف روزانه بسیار ناچیز است.
ویتامین C.
فلفل قرمز از نظر آنتی اکسیدانی قوی حاوی مقدار زیادی است که برای ترمیم زخم و عملکرد ایمنی بدن بسیار مهم است.
ویتامین B6.
این ویتامین در متابولیسم انرژی نقش دارد.
ویتامین K.
ویتامین K که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود ، برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها و کلیه ها ضروری است.
پتاسیم.
پتاسیم که یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی است خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
مس.
مس یک عنصر کمیاب اساسی است که برای استخوان های قوی و نورون های سالم مهم است.
ویتامین A.
فلفل قرمز حاوی بتا کاروتن است که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.
سایر ترکیبات گیاهی
فلفل قرمز از نظر کاروتنوئیدهای آنتی اکسیدانی بسیار زیاد هستند که با فواید بی شماری برای سلامتی مرتبط هستند.
کپسانتین
کاروتنوئید اصلی موجود در فلفل قرمز مسئول رنگ قرمز آن است.
لوتئین
مصرف لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد.
کپسایسین
کپسایسین که یکی از بیشترین ترکیبات گیاهی مورد مطالعه در فلفل قرمز است ، عامل عطر و طعم تند (گرم) و بسیاری
از اثرات آن بر سلامتی است.
کپسایسین ، اصلی ترین ترکیب گیاهی فعال زیستی موجود در فلفل قرمز ، دارای برخی از خصوصیات منحصر به فرد است.
با گیرنده های درد ، که درد را احساس می کنند ، متصل می شود.
این باعث ایجاد احساس سوزش می شود اما هیچ گونه صدمه واقعی ایجاد نمی کند.
حتی در این صورت ، مصرف زیاد فلفل قرمز ممکن است با گذشت زمان حساسیت به گیرنده های درد شما
را کاهش دهد
چاقی یک بیماری جدی است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت
را افزایش می دهد.
برخی شواهد نشان می دهد که کپسایسین می تواند با کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی باعث کاهش وزن شود
در واقع ، مطالعات نشان می دهد که ۱۰ گرم فلفل قرمز می تواند به طور قابل توجهی چربی سوزی
را در مردان و زنان افزایش دهد
فلفل تند ممکن است در برخی افراد اثرات سوئی داشته باشد و بسیاری از افراد احساس سوزش آن را دوست ندارند.
احساس سوزش معده
فلفل های قرمز و تند به دلیل داشتن عطر و طعم تند و سوزان بسیار معروف هستند.
ماده مسئول کپسایسین است که به گیرنده های درد متصل می شود و احساس سوزش شدیدی ایجاد می کند.
درد معده و اسهال
خوردن فلفل چیلی می تواند باعث ناراحتی روده در برخی از افراد شود.
علائم ممکن است شامل درد شکم ، احساس سوزش در روده ، گرفتگی عضلات و اسهال دردناک باشد.
این مورد بیشتر در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر دیده می شود.