نخود نوعی از حبوبات است که دارای فواید و خواص بسیاری است
اولین استفاده شناخته شده از نخود مربوط به ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد است.
در هند بیش از هر کشور دنیا نخود تولید می کند.
این حبوبات مقدار زیادی مواد مغذی مفید برای شما مانند آهن ، فسفر ، فولات و
ویتامین C و …. را ارائه می دهند
نخود دارای شاخص گلیسمی پایینی است.
این بدان معناست که بدن شما آنها را به آرامی جذب و هضم می کند.
همچنین ، آنها نوعی نشاسته به نام آمیلوز دارند که به آرامی هضم می شود
هر دوی این موارد باعث می شود قند خون و انسولین شما خیلی سریع بالا نرود.
این برای افراد دیابتی مفید است.
نخود سرشار از فیبر غذایی ، به ویژه یک فیبر محلول به نام رافینوز است.
مطالعات نشان داده است که خوردن نخود می تواند به راحتی و منظم تر شدن
حرکات روده کمک کند.
حبوبات غنی از مواد مغذی حاوی فیبرهای نامحلول و محلول است که هر دو می توانند
از حرکات روده سالم پشتیبانی کنند.
فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش می دهد و به حرکت مدفوع در سیستم
گوارش کمک می کند.
طبق گزارشات کلینیک مایو ، این ممکن است برای پیشگیری یا کنترل یبوست مفید باشد
هنگامی که نخود می خورید ، بدن شما یک اسید چرب کوتاه زنجیره ای به نام
بوتیرات می سازد.
در مطالعات نشان داده شده است که بوتیرات به خلاص شدن از سلولهای بیمار و
در حال مرگ کمک می کند.
این ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. نخود دارای سایر ترکیبات
مقابله با سرطان است ، مانند لیکوپن و ساپونین.
نخود و سایر حبوبات دارای کلسیم ، منیزیم ، فیبر و خواص دیگری مثل مواد مغذی
برای استخوان های قوی هستند.
نخود فرنگی دارای کولین ، یک ماده مغذی است که به ایجاد مواد شیمیایی مهم برای
حافظه ، خلق و خو ، کنترل عضلات و سایر فعالیت های مغز و سیستم
عصبی کمک می کند.
نخود به دلیل غنی بودن از فیبر و یکی از بهترین پروتئین های گیاهی ، این گیاه را به
یک وعده غذایی رضایت بخش تبدیل می کند.
نخود همچنین یک منبع گیاهی آهن است که برای ساخت گلبول های قرمز خون
و انتقال اکسیژن به بدن مورد نیاز است.
نخود حاوی مواد معدنی دوستدار قلب از جمله منیزیم ، پتاسیم و کلسیم است و
همچنین سرشار از مواد مغذی آنتی اکسیدانی مانند ویتامین C
نخود همچین مواد مغذی گیاهی شامل کاروتنوئیدها و فلاونول ها است که از قلب
محافظت می کنند و از عملکرد قلب و عروق پشتیبانی می کنند.