پروتئین وی (آب پنیر) یکی از بهترین مکمل های محبوب با خواص زیادی است
پروتئین آب پنیر حاوی اسیدهای آمینه ضروری است که به سرعت جذب می شوند
مطالعات متعدد نشان می دهد که می تواند به شما در افزایش قدرت ، عضله سازی
و از دست دادن مقادیر قابل توجهی چربی بدن کمک کند .
در واقع ، این یکی از بهترین مکمل های مطالعه شده در جهان است.
در این مطلب بهترین خواص پروتئین وی بیان شده است
پروتئین وی بخش پروتئینی آب پنیر است ، مایعی که در هنگام تولید پنیر از شیر جدا می شود.
آب پنیر یک پروتئین کامل و با کیفیت است که شامل تمام اسید آمینه های ضروری است.
علاوه بر این ، زود هضم است و در مقایسه با انواع دیگر پروتئین به سرعت از روده جذب می شود
این ویژگی ها آن را به یکی از بهترین منابع پروتئین موجود در رژیم غذایی تبدیل می کند.
سه نوع اصلی از پودر پروتئینی وی شامل ؛ کنسانتره (WPC) ، ایزوله (WPI) و
هیدرولیزات (WPH) می باشد
کنسانتره متداول ترین و ارزان ترین نوع این مکمل است.
به عنوان یک مکمل غذایی ، پروتئین وی در بین بدنسازان ، ورزشکاران و سایر افرادی
که می خواهند پروتئین بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند محبوبیت زیادی دارد
توده عضلانی به طور طبیعی با افزایش سن کاهش می یابد.
این کاهش حجم عضلات معمولاً منجر به افزایش چربی می شود و خطر ابتلا به
بسیاری از بیماری های مزمن را افزایش می دهد.
اکنون ثابت شده است که تمرینات قدرتی همراه با مصرف غذاهای پر پروتئین یا
مکمل های پروتئینی یک استراتژی موثر برای رشد و حجیم سازی عضلات است
استفاده از منابع پروتئینی با کیفیت بالا مانند آب پنیر ، که غنی از آمینو اسیدی
به نام لوسین است بسیار کارآمد هستند.
لوسین تقویت کننده رشد (آنابولیک ترین) اسید های آمینه است
فشار خون بالا یا غیر طبیعی یکی از عوامل اصلی بیماری های قلبی است.
مطالعات متعدد مصرف فرآورده های لبنی را با کاهش فشار خون مرتبط دانسته اند
این اثر به خانواده ای از پپتیدهای فعال زیستی در لبنیات نسبت داده شده است
که اصطلاحاً آنها را مهارکننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین می دانند (مهار کننده های ACE)
دیابت نوع ۲ یک بیماری مزمن است که با قند خون بالا و اختلال در عملکرد
انسولین مشخص می شود.
انسولین هورمونی است که باعث تحریک جذب قند خون به سلول ها می شود
و آن را در سالم نگه دارد.
تحقیقات نشان داده است که پروتئین وی در تعدیل قند خون موثر است ، هم سطح
انسولین و هم میزان حساسیت به اثرات آن را افزایش می دهد
به نظر می رسد که در مقایسه با سایر منابع پروتئین مانند سفید تخم مرغ یا
ماهی ، پروتئین وی برتر است
در نتیجه ، پروتئین آب پنیر می تواند به عنوان یک درمان مکمل برای دیابت
نوع ۲ به طور موثر استفاده شود.
التهاب بخشی از پاسخ بدن به آسیب است.
التهاب کوتاه مدت مفید است ، اما تحت شرایط خاص ممکن است مزمن شود.
التهاب مزمن می تواند مضر باشد ، و یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها است.
یک مطالعه گسترده نشان داده است که دوزهای بالای مکمل های پروتئین وی
به طور قابل توجهی باعث کاهش پروتئین واکنش پذیر نشانگر اصلی التهاب در بدن می شود
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که علیه اکسیداسیون در بدن عمل می کنند
آنتی اکسیدان ها استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند و خطر ابتلا به بیماری
های مزمن مختلف را نیز کاهش می دهند.
یکی از مهمترین آنتی اکسیدان ها در انسان گلوتاتیون است.
برخلاف اکثر آنتی اکسیدان هایی که از رژیم غذایی دریافت می کنیم ، گلوتاتیون
توسط بدن تولید می شود.
مصرف موادی مانند پروتئین آب پنیر
برخی از غذاها نسبت به سایر مواد غذایی سیرکننده تر هستند ، تاثیری که تا حدودی
توسط ترکیب مغذی (پروتئین ، کربوهیدرات ، چربی) آنها ایجاد می شود.
پروتئین تا حد زیادی یک عنصر درشت مغذی سیر کننده است.
با این حال ، همه پروتئین ها اثر یکسانی در سیری ندارند.
به نظر می رسد که پروتئین آب پنیر نسبت به انواع دیگر پروتئین مانند کازئین
و سویا اشباع تر است
این خواص آن را به ویژه برای کسانی که نیاز به مصرف کالری کم و کاهش
وزن دارند مفید می کند.
افزایش مصرف پروتئین یک استراتژی شناخته شده در کاهش وزن است .
مصرف پروتئین بیشتر ممکن است از طریق موارد زیر باعث کاهش وزن شود :
سرکوب اشتها که منجر به کاهش کالری دریافتی می شود
تقویت متابولیسم به شما در سوزاندن کالری بیشتر کمک می کند
کمک به حفظ توده عضلانی هنگام کاهش وزن