چای سفید نوعی چای با خواص عالی برای سلامتی است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید.
چای سفید ناشی از برگ ها و پرزهای سفید جوانههای تازه گیاه چای است که به آن ظاهری سفید میدهد
به همین علت به نام چای سفید نام گذاری شده است
چای سفید از سه چای کمترین پردازش را دارد.
به همین دلیل ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نگه می دارد.
تصور می شود این یکی از دلایلی باشد که مطالعات چای سفید را با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط دانسته است.
به عنوان مثال ، ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی ، مبارزه با پیری پوست و حتی کاهش وزن کمک کند.
در این مقاله ۹ تا از خواص برتر نوشیدن چای سفید با شواهد علمی بررسی شده است.
چای سفید با نوعی پلی فنول به نام کاتچین پر می شود .
پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در داخل بدن عمل می کنند.
آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر آسیب ترکیباتی که رادیکال های آزاد نامیده می شوند محافظت می کنند.
آسیب بیش از حد رادیکال های آزاد می تواند اثرات مضر بر بدن داشته باشد.
این بیماری با پیری ، التهاب مزمن ، ضعف سیستم ایمنی بدن و انواع بیماریهای مضر مرتبط است.
خوشبختانه به نظر می رسد چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد است.
در حقیقت ، مطالعات نشان می دهد چای سفید دارای مزایای آنتی اکسیدانی مشابه چای سبز است که
خواص بسیاری بر سلامتی دارند
این بیماری به شدت با التهاب مزمن مرتبط است.
این عوامل شامل رژیم های غذایی ، ورزش و سبک زندگی مانند سیگار کشیدن است.
پلی فنول ها مانند آنهایی که در چای سفید یافت می شوند ، از چند طریق ممکن است به کاهش خطر بیماری
قلبی کمک کنند.
پلی فنول ها ممکن است به شل شدن رگ های خونی و تقویت ایمنی کمک کنند
پلی فنول ها ممکن است از اکسید شدن کلسترول “بد” جلوگیری کنند که این عامل خطر دیگری برای بیماری قلبی است.
در تجزیه و تحلیل پنج مطالعه ، دانشمندان کشف کردند که افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر چای می نوشند
۲۱٪ کمتر در معرض خطر بیماری قلبی هستند
اگرچه این نتایج نشان می دهد که چای سفید ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک کند
اما انجام سایر تغییرات سبک زندگی برای قلب سالم نیز مهم است.
شامل خوردن میوه و سبزیجات بیشتر ، ورزش منظم و استراحت کافی است.
در بین چای های مختلف چای سبز شهرت بیشتری برای مصرف و کاهش وزن دارد.
با این حال ، چای سفید نیز در مورد چربی سوزی به همان اندازه موثر می باشد.
هر دو چای حاوی کافئین و کاتچین های مشابه هستند ( ترکیبی در چای سبز است که به چربی سوزی مرتبط است)
چای سفید منبع مهمی از فلوراید ، کاتچین و تانن است .
این ترکیب مولکول ها می توانند با مبارزه با باکتری ها و محافظت از دندان ها کمک کنند.
فلوراید می تواند با ایجاد مقاومت بیشتر سطح دندان در برابر حملات اسیدی باکتری ها در ترکیب با قند ، از حفره های
دندانی جلوگیری کند .
کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که به وفور در چای سفید وجود دارد.
نشان داده شده است که آنها از رشد باکتریهای پلاک جلوگیری می کنند.
تانن نوع دیگری از پلی فنول موجود در چای سفید است.
مطالعات نشان می دهد که ترکیب تانن و فلوراید همچنین می تواند از رشد باکتری های ایجاد کننده پلاک جلوگیری کند
چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که چای سفید ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد.
مطالعات نشان داد که عصاره چای سفید رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب می کند و از گسترش
آنها جلوگیری می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید همچنین سلول های طبیعی را از آسیب مولکول های مضر محافظت می کند
انسولین یک هورمون فوق العاده مهم است.
این ماده به انتقال مواد مغذی از جریان خون به داخل سلول ها کمک می کند تا بعداً استفاده یا ذخیره شوند.
با این حال ، در نتیجه عوامل مختلفی ، از جمله مصرف زیاد قند ، برخی از افراد پاسخ به انسولین را متوقف می کنند.
این مقاومت به انسولین نامیده می شود.
متأسفانه ، مقاومت به انسولین بسیار شایع است و با بسیاری از بیماری های مزمن سلامتی ، از جمله دیابت نوع ۲
بیماری های قلبی و سندرم متابولیک مرتبط است .
مطالعات نشان داده است که پلی فنول هایی مانند چای سفید ممکن است خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
پوکی استخوان یک وضعیت مضر برای سلامتی است که در آن استخوان ها توخالی و متخلخل می شوند.
این بیماری حدودا بیشتر افراد بالای ۵۰ سال را تحت تأثیر قرار داده و ممکن است منجر به شکستگی و کیفیت پایین
زندگی شود.
مطالعات نشان داده است که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن ممکن است پوکی استخوان را تسریع کنند.
برعکس ، ثابت شده است که کاتچین هایی که در چای سفید یافت می شوند با این عوامل خطر مبارزه می کنند.
این کاتچین ها در مقایسه با انواع دیگر چایها به وفور در چای سفید وجود دارد
با افزایش سن ، طبیعی است که پوست چروک و شل شود.
پیری پوست به دو نوع اصلی – پیری داخلی و پیری خارجی اتفاق می افتد.
پیری خارجی زمانی اتفاق می افتد که عوامل محیطی به پوست آسیب برساند و باعث پیری شود.
به عنوان مثال ، اشعه ماورا بنفش خورشید می تواند با گذشت زمان از طریق التهاب به پوست آسیب برساند .
پیری داخلی به پیری طبیعی نیز معروف است.
علت آن آسیب رسیدن به عوامل مختلفی در بدن شما است ، مانند رادیکال های آزاد و آنزیم های خاص.
ترکیبات موجود در چای سفید ممکن است به محافظت از پوست در برابر اثرات پیری داخلی و خارجی کمک کند.
ترکیبات موجود در چای سفید ، مانند پلی فنول ، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزایمر را کاهش دهد.
مطالعات چای سفید و اجزای آن را با انواع مختلف فواید سلامتی ، از جمله خطر کمتر بیماری های قلبی و سرطان
مرتبط دانسته است.
همچنین ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند.