گریپ فروت یکی از مرکبات استوایی با خواص بسیار است که به دلیل طعم شیرین و تا
حدودی ترش شناخته شده است.
این میوه سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و فیبر است و آن را به یکی از
سالم ترین مرکباتی تبدیل می کند که می توانید بخورید.
تحقیقات نشان می دهد که ممکن است فواید سلامتی قدرتمندی از جمله کاهش وزن و
کاهش خطر بیماری قلبی داشته باشد.
کالری کمی دارد، اما مواد مغذی بالایی دارد
گریپ فروت یک غذای فوق العاده سالم است که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید
این به این دلیل است که مواد مغذی بالایی دارد، اما کالری کمی دارد.
در واقع، یکی از کم کالری ترین میوه ها است.
مقدار مناسبی از فیبر، علاوه بر بیش از ۱۵ ویتامین و مواد معدنی مفید را فراهم می کند.
در اینجا برخی از مواد مغذی اصلی موجود در نیمی از یک گریپ فروت متوسط :
کالری: ۵۲
کربوهیدرات: ۱۳ گرم
پروتئین: ۱ گرم
فیبر: ۲ گرم
ویتامین (C) : ۶۴ درصد
ویتامین( A) : ۲۴ درصد
پتاسیم : ۵ درصد
تیامین: ۴٪
فولات: ۴٪
منیزیم: ۳٪
علاوه بر این، منبع غنی برخی از ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی قوی است
خوردن گریپ فروت به طور منظم ممکن است برای سیستم ایمنی بدن
شما مفید باشد.
به دلیل محتوای بالای ویتامین C که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از
سلول های شما در برابر باکتری ها و ویروس های مضر محافظت می کند
علاوه بر این، چندین مطالعه نشان دادهاند که ویتامین C برای کمک به بهبود سریعتر
افراد از سرماخوردگی مفید است
بسیاری دیگر از ویتامینها و مواد معدنی موجود در گریپ فروت برای ایمنی مفید هستند
از جمله ویتامین A، که نشان داده شده است که به محافظت در برابر التهاب و چندین
بیماری عفونی کمک میکند
گریپ فروت همچنین مقادیر کمی ویتامین B، روی، مس و آهن را فراهم می کند که
همه با هم در بدن برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کار می کنند.
گریپ فروت حاوی مقدار مناسبی فیبر است
( ۲ گرم در نصف یک میوه متوسط )
تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه های غنی از فیبر برای
القای احساس سیری مفید است.
این به این دلیل است که فیبر سرعت تخلیه معده شما را کاهش میدهد و
زمان هضم را افزایش میدهد
بنابراین، مصرف مقادیر کافی فیبر ممکن است به طور خودکار به شما کمک کند
تا با حفظ اشتها، کالری کمتری در طول روز بخورید
گریپ فروت دارای چندین خواص مرتبط با کاهش وزن است، به ویژه محتوای فیبر آن
که به افزایش سیری و کاهش دریافت کالری کمک می کند
علاوه بر این، گریپ فروت حاوی کالری کمی است اما آب زیادی دارد که یکی دیگر
از ویژگی های شناخته شده برای کمک به کاهش وزن است
یک مطالعه بر روی ۹۱ فرد چاق نشان داد که کسانی که نیمی از گریپ فروت تازه
را قبل از غذا مصرف کردند، به طور قابل توجهی بیشتر از کسانی که این کار
را نکردند، وزن کم کردند
خوردن گریپ فروت به طور منظم ممکن است پتانسیل جلوگیری از مقاومت به انسولین
را داشته باشد که می تواند منجر به دیابت شود.
مقاومت به انسولین زمانی رخ می دهد که سلول های شما به انسولین پاسخ نمی دهند.
انسولین هورمونی است که بسیاری از فرآیندهای بدن شما را تنظیم می کند.
به عنوان مثال، در بسیاری از جنبه های متابولیسم شما دخیل است، اما بیشتر
به دلیل نقشش در کنترل قند خون شناخته شده است
مقاومت به انسولین در نهایت منجر به افزایش سطح انسولین و قند خون می شود
که دو عامل خطر اصلی برای دیابت نوع ۲ هستند
خوردن گریپ فروت ممکن است به کنترل سطح انسولین کمک کند و بنابراین می تواند
احتمال مقاومت شما به انسولین را کاهش دهد
تصور می شود مصرف منظم گریپ فروت با کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند
فشار خون بالا و کلسترول، سلامت قلب را بهبود می بخشد.
در یک مطالعه، افرادی که به مدت شش هفته سه بار در روز گریپ فروت خوردند
کاهش قابل توجهی در فشار خون در طول مطالعه داشتند.
آنها همچنین بهبودهایی را در سطح کلسترول کل و کلسترول “بد” نشان دادن
این اثرات احتمالاً به دلیل مواد مغذی مهمی است که گریپ فروت حاوی آن است
که در حفظ عملکرد صحیح قلب شما نقش دارد.
اول اینکه گریپ فروت سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که مسئول بسیاری
از جنبه های سلامت قلب است.
دوم، فیبر موجود در گریپ فروت ممکن است سلامت قلب را نیز تقویت کند، با توجه
به اینکه مصرف بالای فیبر با کاهش فشار خون و سطوح کلسترول مرتبط است
آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های
آزاد محافظت می کنند که ممکن است باعث واکنش های مضر در بدن شما شوند
مهم ترین آنتی اکسیدان های گریپ فروت عبارتند از ؛
ویتامین C:
یک آنتی اکسیدان قوی و محلول در آب که به مقدار زیاد در گریپ فروت وجود دارد.
ممکن است از سلول ها در برابر آسیب هایی که اغلب منجر به بیماری قلبی
و سرطان می شود محافظت کند
بتاکاروتن:
در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و تصور میشود که به کاهش خطر ابتلا به
برخی بیماریهای مزمن، از جمله بیماریهای قلبی، سرطان و اختلالات مربوط
به چشم مانند دژنراسیون ماکولا کمک میکند
لیکوپن:
به دلیل توانایی بالقوه اش در جلوگیری از ایجاد انواع خاصی از سرطان، به ویژه
سرطان پروستات، شناخته شده است. همچنین ممکن است به کند کردن رشد
تومورها و کاهش عوارض جانبی درمان های رایج سرطان کمک کند
فلاوانون ها:
خواص ضد التهابی آنها نشان داده شده است که فشار خون و سطح کلسترول را
کاهش می دهد و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
مصرف گریپ فروت ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را که ناشی از تجمع
مواد زائد در کلیه ها است، کاهش دهد.
این مواد زائد محصولات متابولیسمی هستند که به طور معمول از طریق کلیه ها فیلتر شده
و از طریق ادرار از بدن خارج می شوند.
اما وقتی در کلیه ها متبلور می شوند به سنگ تبدیل می شوند. شایع ترین نوع
سنگ کلیه، سنگ های اگزالات کلسیمی است. اسید سیتریک، یک اسید آلی موجود
در گریپ فروت، ممکن است با اتصال به کلسیم در کلیه ها و خارج کردن آن از بدن
در پیشگیری از آنها موثر می باشد