گیلاس یکی از محبوب ترین میوه ها با خواص مفیدی است که دلیل خوبی هم دارد.
گیلاس نه تنها خوشمزه است بلکه ویتامین ها ، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی با اثرات سلامتی قدرتمند نیز
در این میوه یافت می شود
گیلاس میوه های کوچکی هستند که در رنگ ها و طعم های مختلفی وجود دارد.
رنگ آنها می تواند از زرد تا قرمز متفاوت باشد.
همه انواع آن بسیار مغذی و سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
در اینجا ۷ مورد از خواص عالی گیلاس برای سلامتی آورده شده است.
یک فنجان (۱۵۰ گرم) گیلاس شیرین و خام حاوی موارد زیر است :
کالری: ۹۷
پروتئین: ۲ گرم
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
فیبر: ۳ گرم
ویتامین (C) : 18 درصد
پتاسیم: ۱۰٪
مس: ۵٪
منگنز: ۵٪
ویتامین C برای حفظ سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست ضروری است
در حالی که پتاسیم برای انقباض عضله ، عملکرد عصب ، تنظیم فشار خون و بسیاری از فرایندهای مهم بدن لازم است .
گیلاس همچنین منبع خوبی از فیبر است که با سوخت رسانی به باکتری های مفید روده و تقویت آن به سلامت
دستگاه گوارش کمک می کند.
غلظت بالای ترکیبات گیاهی موجود در گیلاس ممکن است عامل بسیاری از فواید این میوه باشد.
اگرچه مقدار و نوع آن متفاوت است ، اما همه گیلاس ها حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهاب می باشند
این مقدار آنتی اکسیدان بالا میتواند با بیماری های مزمن متعدد و پیری زودرس مبارزه کند.
گیلاس از نظر پلی فنول بسیار غنی است
رژیم های غذایی غنی از پلی فنول ممکن است در برابر بسیاری از بیماری های مزمن ، از جمله بیماری های قلبی ، دیابت
و برخی سرطان ها محافظت کنند
تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات ضد التهاب و آنتی اکسیدان موجود در گیلاس ممکن است به کاهش درد ، آسیب و التهاب
عضلانی ناشی از ورزش کمک کند.
به نظر می رسد که گیلاس های ترش نسبت به انواع شیرین موثرتر باشند ، هرچند هر دو نوع می تواند به ورزشکاران کمک کند
آب گیلاس و کنسانتره آن باعث تسریع در بهبود عضلات ، کاهش درد عضلانی ناشی از ورزش و جلوگیری از کاهش قدرت
در ورزشکاران نخبه ، مانند دوچرخه سواران و دوندگان ماراتن می شود
افزایش مصرف میوه های غنی از مواد مغذی مانند گیلاس یک روش خوشمزه برای محافظت از قلب شما است!
بسیاری از مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از میوه با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط هستند.
گیلاس از این نظر بسیار سودمند است ، زیرا غنی از مواد مغذی و ترکیباتی است که به عنوان تقویت کننده
سلامت قلب شناخته می شوند
فقط ۱ فنجان (۱۵۴ گرم) گیلاس ۱۰ درصد نیاز بدن برای پتاسیم را تأمین می کند که برای سلامت قلب شما ضروری است.
این برای حفظ یک ضربان قلب منظم لازم است و به شما کمک می کند تا سدیم اضافی را از بدن خود خارج کرده
و فشار خون را تنظیم کند.
به همین دلیل مصرف بیشتر پتاسیم با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی همراه است
گیلاس به دلیل اثرات ضد التهابی قوی ، ممکن است علائم آرتروز و نقرس را کاهش دهد
نقرس نوعی آرتریت ناشی از تجمع اسید اوریک است که می تواند منجر به تورم شدید ، التهاب و درد در مفاصل شود.
بسیاری از مطالعات نشان می دهد که گیلاس با مهار پروتئین های التهابی ، که می تواند به کاهش علائم مربوط به
آرتروز کمک کند ، از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و التهاب را کاهش می دهد.
به علاوه ، آنها می توانند سطح اسید اوریک را در بدن شما کاهش دهند ، به ویژه برای کسانی که نقرس دارند مفید است.
خوردن گیلاس یا نوشیدن آب گیلاس ممکن است به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
این مزایا ممکن است به دلیل غلظت بالای میوه در ترکیبات گیاهی باشد.
علاوه بر این گیلاس حاوی ملاتونین است ، ماده ای که به تنظیم چرخه خواب و بیداری شما کمک می کند
گیلاس همه کاره و فوق العاده خوشمزه است.
هر دو نوع شیرین و ترش به خوبی با بسیاری از غذا ها ترکیب می شوند.
از آنها به عنوان یک میان وعده شیرین و تازه لذت ببرید!
کمپوت گیلاس بسیار محبوب و خوشمزه است
گیلاس های نصف شده و بدون هسته را به سالاد میوه اضافه کنید.
گیلاس خشک را در شیرینی ها و کیک ها استفاده کنید
گیلاس های یخ زده را به اسموتی مورد علاقه خود اضافه کنید.
گیلاس بسیار مغذی است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.
آنها نه تنها حاوی مجموعه ای از ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند که می توانند به کاهش التهاب کمک کنند ، بلکه خوردن آنها باعث بهبود خواب ، تقویت سلامت قلب و سرعت بهبودی بعد از ورزش می شود.
علاوه بر این ، هر دو نوع شیرین و ترش کاملاً خوشمزه هستند و می توانند در دستور العمل های متنوع استفاده شوند.
2 دیدگاه
عالی بود مطلبتون
خیلی ممنون