farsifitness-logofarsifitness-logofarsifitness-logofarsifitness-logo
0

۰ تومان

ورود / ثبت نام
  • مقالات
    • مقالات ورزشی
    • یوگا و پیلاتس
    • زیبایی
    • تناسب اندام
    • ماساژ
    • سلامت و سبک زندگی
    • آسیب شناسی ورزشی
    • حرکات اصلاحی
    • فیزیوتراپی و حرکت درمانی
  • محصولات
    • کتاب های الکترونیکی
    • محصولات رایگان
  • بدنسازی و فیتنس
    • علم تمرین
    • بدنسازی و فیتنس
    • تمرینات جلوبازو و پشت بازو
    • تمرینات عضلات پا
    • تمرینات عضلات پشت
    • سرشانه و کول
    • تمرینات عضلات سینه
    • تمرینات عضلات شکم
    • تمرینات بدون وزنه
  • تغذیه
    • تغدیه ورزشی
    • مکمل ها
    • رژیم غذایی
    • خواص مواد غذایی
  • عضویت الماسی
    • مطالب الماسی
    • محصولات اعضا ویژه
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • قوانین سایت
✕
بتاکاروتن چیست ؟
بتاکاروتن چیست ؟ چه فوایدی دارد ؟
مهر ۱۷, ۱۳۹۹
شل شدن پوست
شل شدن پوست بعد از کاهش وزن + درمان های طبیعی
مهر ۱۷, ۱۳۹۹

۱۰ ریشه گیاهی مفید برای افزودن به رژیم غذایی

مهر ۱۷, ۱۳۹۹
موضوعات
  • تغدیه ورزشی
برچسب ها
ریشه گیاهی

از مدت ها قبل از ریشه های گیاهی به عنوان بخشی خوشمزه از یک رژیم غذایی سالم استفاده می شد.

به عنوان یک گیاه خوراکی که در زیر زمین رشد می کند ، سیب زمینی ، هویج و پیاز چند نمونه رایج

است که اکثر آنها با آن آشنا هستند.

با این حال ، انواع بسیاری وجود دارد – هر کدام دارای مجموعه ای متمایز از مواد مغذی و فواید

سلامتی هستند.

در اینجا ۱۰ ریشه گیاهی سالم برای افزودن به رژیم غذایی آورده شده است.

۱. پیاز ریشه محبوب

پیاز از ریشه های گیاهی محبوب است و به عنوان ماده اصلی بسیاری از غذاها سرو می شود.

آنها سرشار از فیبر ، ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که می توانند از سلولهای شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت

کرده و به جلوگیری از بیماری کمک کنند.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن پیاز ممکن است با مجموعه ای از فواید سلامتی مرتبط باشد.

به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد که خوردن ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) پیاز خام در روز به طور قابل

توجهی سطح قند خون را در افراد دیابتی کاهش می دهد.

علاوه بر این ، تحقیقات دیگر مشاهده کردند که پیاز ممکن است دارای خواص ضد سرطانی قدرتمندی

باشد ، با مطالعات مشاهده ای مصرف بیشتر این سبزیجات ریشه ای را با خطر کمتری از انواع شایع

سرطان مرتبط می داند .

۲. سیب زمینی ریشه متنوع

سیب زمینی فوق العاده متنوع است و به طور گسترده ای در دسترس است.

در حال حاضر در ۱۶۰ کشور جهان تا ۲۰۰۰ نوع مختلف کشت می شود !

آنها همچنین بسیار مقوی هستند و مقدار زیادی فیبر ، ویتامین C ، ویتامین B6 ، پتاسیم و منگنز

را بسته بندی می کنند.

حتما بخوانید  پروتئین گیاهی یا حیوانی ؟

سیب زمینی هایی که پخته و خنک شده اند نیز دارای نشاسته مقاوم زیادی هستند 

نوعی نشاسته که از دستگاه گوارش هضم نشده عبور می کند و به تغذیه باکتری های مفید

روده کمک می کند.

 از مصرف سیب زمینی سرخ شده یا فرآورده های سیب زمینی فرآوری شده که غالباً دارای چربی 

نمک و کالری زیادی و از نظر تغذیه ای کم هستند ، پرهیز کنید.

در عوض ، سیب زمینی های پخته ، آب پز یا بخارپز را انتخاب کنید تا بیشترین مواد مغذی را دریافت کنید

 

۳. شلغم

شلغم ریشه یک گیاهی خوشمزه است و قرن هاست که زیر کشت می رود.

آنها نمای مغذی چشمگیری دارند و منبع بزرگی از ویتامین C ، فیبر ، منگنز و پتاسیم هستند.

افزودن ویتامین C به رژیم غذایی می تواند به تقویت ایمنی بدن کمک کند ، با یک مطالعه اشاره کرد

که دریافت کافی این ویتامین می تواند به کاهش علائم و کوتاه شدن شدت عفونت های تنفسی

مانند سرماخوردگی کمک کند .

علاوه بر این ، مطالعات نشان می دهد که مصرف بیشتر سبزیجات چلیپایی ، مانند شلغم ، ممکن است

با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده ، پستان ، روده بزرگ و ریه همراه باشد.

 

۴. زنجبیل

زنجبیل یک گیاه گلدار از چین است که با سایر سبزیجات ریشه ای مانند زردچوبه ارتباط نزدیک دارد.

آن را با آنتی اکسیدان ها ، از جمله یک ترکیب خاص به نام جینجرول ، که با خواص زیادی برای 

سلامتی همراه است .

یک مطالعه نشان داده است که عصاره زنجبیل می تواند به تسکین درد قاعدگی و کاهش علائم در

افراد مبتلا به آرتروز کمک کند.

۵. چغندر ریشه مغذی

چغندر یکی از مغذی ترین سبزیجات ریشه ای موجود است که مقدار مناسبی فیبر ، فولات و منگنز

حتما بخوانید  ویتامین ب۱۲ و فواید آن بر سلامتی

را در هر وعده بسته بندی می کند .

 آنها همچنین دارای نیترات زیادی هستند که ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که می توانند به اتساع

رگ های خونی شما کمک کنند ، به طور بالقوه فشار خون را کاهش می دهند و سلامت قلب را

بهبود می بخشند.

مطالعات همچنین نشان می دهد که خوردن چغندر ممکن است عملکرد ورزشی را بهبود بخشد

و جریان خون را در مغز شما افزایش دهد .

علاوه بر این ، مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره چغندر ممکن است خاصیت ضد سرطانی

داشته و رشد و گسترش سلولهای سرطانی را کندتر کند.

۶. سیر ریشه آنتی ویروس!

سیر یکی از سبزیجات ریشه ای است که با پیاز ، تره ، پیاز کوهی و موسیر ارتباط نزدیکی دارد.

هر وعده سیر دارای مقدار زیادی از مواد مغذی مهم از جمله منگنز ، ویتامین B6 و ویتامین C است.

بعلاوه ، این به دلیل خواص دارویی بسیار مشهور است که بیشتر به ترکیب آلیسین نسبت داده می شود

که با خرد شدن ، جویدن یا خرد شدن حبه های سیر آزاد می شود.

مطالعات نشان داده است که سیر می تواند با کاهش فشار خون و سطح کلسترول تام و تری گلیسیرید 

سلامت قلب را تقویت کند.

همچنین ممکن است عملکرد ایمنی بدن را تقویت کند ، زیرا تحقیقات نشان می دهد که می تواند

شدت علائم را کاهش دهد و به جلوگیری از عفونت ها مانند سرماخوردگی کمک کند.

۷. تربچه

تربچه از نظر کربوهیدرات و کالری کم ، حاوی مقدار کافی فیبر و ویتامین C هستند .

تربچه همچنین دارای خواص ضد قارچی است و در مطالعات مختلف بر روی آزمایش لوله و حیوانات

بر علیه انواع مختلف قارچ موثر است.

نه تنها این ، بلکه یک مطالعه موش نشان داد که برگ های گیاه تربچه ممکن است از زخم

حتما بخوانید  اثر کافئین بر بدن شامل چه مواردی است ؟

معده محافظت کند .

۸. رازیانه

رازیانه علاوه بر تأمین کالری بسیار کمی در هر وعده ، فیبر ، ویتامین C ، پتاسیم و منگنز می کند.

 این ماده همچنین حاوی ترکیب آنتول است که به رازیانه طعم ، رایحه و طیف گسترده ای از فواید

سلامتی آن را می بخشد.

مطالعات لوله آزمایش مشاهده کرد که آنتول دارای خواص ضد میکروبی است و ممکن است از رشد

باکتری جلوگیری کند.

۹. هویج ریشه ویتامین A

هویج به عنوان یکی از شناخته شده ترین ریشه گیاهی ، همچنین به عنوان یکی از مغذی ترین ها

در رده های بالای جدول قرار دارد.

آنها سرشار از ویتامین های A و K و همچنین آنتی اکسیدان مهم بتاکاروتن هستند .

خوردن هویج به بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و کاهش سطح کلسترول در انسان و حیوانات مرتبط است.

تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف بیشتر کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن ممکن است با خطر کمتری

در ابتلا به انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان پستان ، پروستات و معده همراه باشد .

علاوه بر این ، خوردن کاروتنوئیدها ممکن است در برابر خطراتی که علت اصلی کاهش بینایی است

محافظت کند .

 

۱۰. زردچوبه

زردچوبه نوعی سبزیجات ریشه ای است که از همان خانواده گیاهان زنجبیل و هل است.

این ریشه گیاه غالباً به صورت ادویه خرد می شوند ، که برای افزودن چاشنی رنگ ، طعم و فواید

سلامتی به بسیاری از موارد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است ، که نشان داده شده است برای جلوگیری از تشکیل

لخته خون ، کاهش سطح کلسترول و کاهش التهاب موثر است.

تحقیقات در انسان همچنین نشان می دهد که کورکومین می تواند درد مفاصل را کاهش دهد ،

سطح قند خون را تثبیت کرده و علائم افسردگی را کاهش دهد.

به اشتراک بگذارید
2

مطالب مرتبط

بهترین زمان مصرف ویتامین ها
اسفند ۱۱, ۱۴۰۰

بهترین زمان مصرف ویتامین ها چگونه است ؟


ادامه مطالب
ویتامین کا
آذر ۳, ۱۴۰۰

ویتامین کا ؛ خواص علائم کمبود و منابع طبیعی


ادامه مطالب
نوشیدنی ورزشی
مرداد ۱۷, ۱۴۰۰

نوشیدنی‌ ورزشی بسازید ! ۱۰ نوشیدنی عالی و پرخاصیت


ادامه مطالب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + چهارده =

محصولات

  • برنامه رژیم غذایی رژیم غذایی ۱۵۰,۰۰۰ تومان
  • افزایش تستوسترون به صورت طبیعی افزایش 3 برابری تستوسترون با راهکار های طبیعی
  • ساخت مکمل خانگی ساخت نوشیدنی ها و مکمل های ورزشی
  • عضویت الماسی عضویت الماسی (یک ساله) ۴۰۰,۰۰۰ تومان
  • افزایش قد در 12 هفته افزایش قد در 12 هفته با تمرینات ورزشی و اصلاح بدنی

اطلاع از فروش های ویژه و جدیدترین محصولات!

    دسته بندی مقالات

    © کليه حقوق محصولات و محتوای اين سایت متعلق به فارسی فیتنس می‌باشد. هرگونه کپی برداری از محصولات به موجب ماده 12 فصل 3 قانون جرایم رایانه ای ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. کپی برداری از مقالات با ذکر منبع و لینک به مقاله آزاد است
    ورود / ثبت نام
    0

    ۰ تومان

    ✕

    ورود

    5 × چهار =

    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟