پتاسیم یک ماده معدنی اساسی است که بدن برای فرآیندهای متنوعی به آن نیاز دارد.
از آنجا که بدن نمی تواند پتاسیم تولید کند ، باید از مواد غذایی حاصل شود.
با این حال باید بدانیم که پتاسیم در چه غذاهایی وجود دارد و کدام منابع مفید هستند.
متأسفانه ، بعضی از افراد به اندازه کافی در رژیم های غذایی خود دریافت نمی کنند.
این عمدتا به دلیل کمبود میوه و سبزیجات در رژیم غذایی آنها است.
در ایالات متحده ، میزان مصرف روزانه توصیه شده ۴۷۰۰ میلی گرم است.
این سطح از سطح کشورهای دیگر بالاتر است اما ثابت شده است که سودمند است.
دریافت مقدار کافی پتاسیم برای سلامت استخوان و قلب ضروری است.
این امر به ویژه برای مبتلایان به فشار خون بسیار مهم است و ممکن است بیماری قلبی و
خطر سکته مغزی را کاهش دهد.
پتاسیم در چه غذاهایی وجود دارد ؟ در این مقاله ۱۲ ماده غذایی حاوی بالاترین پتاسیم ذکر شده است.
لوبیا و عدس هر دو منبع خوبی از پتاسیم هستند.
لوبیای سفید یکی از بهترین ها است ، حاوی ۸۲۹ میلی گرم پتاسیم در یک فنجان (۱۷۹ گرم) است.
لوبیای سفید نیز حاوی مقادیر خوبی از تیامین ، فولات ، آهن ، منیزیم و منگنز است.
آنها همچنین منبع عالی پروتئین گیاهی هستند.
مقدار بالای فیبر و آنتی اکسیدان لوبیا ممکن است به کاهش التهاب ، بهبود سلامت
روده بزرگ و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت کمک کند
سیب زمینی ها یکی از بهترین منابع غذایی پتاسیم موجود هستند.
یک سیب زمینی پخته شده بزرگ ( ۲۹۹ گرم) ۳۴٪ نیاز پتاسیم را برای شما فراهم می کند.
سیب زمینی شیرین ، یکی دیگر از غده های نشاسته ای ، همچنین منبع قابل توجهی پتاسیم است.
آنها همچنین سرشار از ویتامین C ، ویتامین B6 و منگنز هستند.
چغندرها گیاهی با ریشه ای عمیق و دارای طعم طبیعی شیرین هستند.
یک فنجان (۱۷۰ گرم) چغندر حاوی ۵۱۸ میلی گرم پتاسیم است.
چغندر همچنین سرشار از فولات و منگنز است.
بعلاوه ، رنگدانه ای که به رنگهای غنی از چغندر می دهد ، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند
محتوای پتاسیم چغندر همچنین ممکن است باعث بهبود عملکرد رگهای خونی و همچنین
خطر ابتلا به بیماری های قلبی شود.
یک فنجان (۱۵۶ گرم) مقدار ۵۷۲ میلی گرم پتاسیم را فراهم می کند.
همچنین منبع خوبی از ویتامین C و فولات است که برای سلامت پوست و بافت ، تقسیم سلولی
و جلوگیری از نقص هنگام تولد ضروری است.
علاوه بر این ، فیبر محلول موجود در جعفری ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند.
اسفناج یک سبزی بسیار مغذی است.
یک فنجان (۱۸۰ گرم) اسفناج پخته شده ۱۸٪ نیاز به پتاسیم فراهم می کند.
سبزیجات سبز برگ مانند اسفناج نیز پر از آنتی اکسیدان هستند
در یک مطالعه از هفت زن ، مصرف نوشیدنی حاوی ۲۹۴ گرم اسفناج ظرفیت آنتی اکسیدان
کل را تقریبا در ۳۰ ساعت در طی ۲۴ ساعت آینده افزایش داده است.
گوجه فرنگی و محصولات گوجه فرنگی مانند سس گوجه فرنگی پر از پتاسیم است.
یک فنجان (۲۴۴ گرم) سس گوجه فرنگی حاوی ۱۷٪ از پتاسیم است.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی دیگری است ، از جمله ویتامین های A ، C ، E ، B6 و مس.
گوجه فرنگی حاوی ترکیبات گیاهی مفید مانند لیکوپن است ، که ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند
و خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد .
تأثیرات مفید پتاسیم و لیکوپن بر فاکتورهای خطر بیماری قلبی باعث می شود گوجه فرنگی
یک انتخاب عالی برای سلامت قلب باشد.
مرکبات مانند پرتقال به دلیل داشتن ویتامین C بسیار مشهور هستند ، اما همچنین منبع خوبی
از پتاسیم هستند.
یک فنجان آب پرتقال ۱۱٪ از نیاز پتاسیم فراهم می کند.
همچنین سرشار از فولات ، ویتامین A ، تیامین و آنتی اکسیدان ها است.
مطالعات مشاهده ای نشان داده اند افرادی که مرتباً آب پرتقال مصرف می کنند ، احتمالاً نیازهای
ویتامین و مواد معدنی را برآورده می کنند و از یک رژیم سالم تر پیروی می کنند.
آنها همچنین احتمال ابتلا به چاقی کمتری دارند.
علاوه بر این ، سطح بالای آنتی اکسیدان های موجود در پرتقال و آب پرتقال ممکن است
به بهبود توانایی بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد ، التهاب و بیماری های قلبی کمک کند.
مصرف آب پرتقال غنی شده با کلسیم و ویتامین D ممکن است به بهبود سلامت استخوان ها کمک کند
به ویژه اینکه مصرف زیاد پتاسیم ممکن است به سلامت استخوان ها نیز کمک کند .
موز به عنوان منبع خوبی از پتاسیم مشهور است.
در واقع ، یک موز متوسط حاوی ۴۲۲ میلی گرم پتاسیم است .
این میوه خوشمزه همچنین سرشار از ویتامین C ، ویتامین B6 ، منگنز ، منیزیم ، فیبر و
آنتی اکسیدان ها است .
موزهای رسیده نسبت به سایر میوه ها قند بیشتری دارند.
با این حال ، موزهای سبز حاوی قند و نشاسته مقاوم هستند ، که ممکن است به کنترل
قند خون و بهبود سلامت روده کمک کند .
آووکادو بسیار مغذی ، خوشمزه و بی نظیر است!
آنها از نظر چربی های اشباع نشده و سالم از نظر قلب بسیار غنی هستند و سرشار از فیبر
آنتی اکسیدان ، ویتامین C ، ویتامین K ، ویتامین B6 ، فولات و اسید پانتوتنیک هستند.
آووکادو همچنین منبع خوبی از پتاسیم است.
یک آووکادو با اندازه متوسط ۲۰٪ نیاز پتاسیم را فراهم می کند.
مطالعات نشان داده اند که آووکادو می تواند برای سلامت قلب ، مدیریت وزن و سندرم متابولیک مفید باشد.
ماست منبع عالی کلسیم ، ریبوفلاوین و پتاسیم است.
یک فنجان (۲۴۵ گرم) حدود ۱۱ درصد از نیاز پتاسیم فراهم می کند .
از آنجا که ماست یک غذای تخمیر شده است ، همچنین حاوی باکتری هایی است که ممکن است
برای سلامت روده مفید باشند.
برخی شواهد نشان می دهند که ماست ممکن است برای حفظ وزن یا کنترل اشتها نیز مفید باشد .
ماهی قزل آلا غذایی بسیار مغذی است.
این ماده حاوی پروتئین مرغوب ، چربی های امگا ۳ سالم و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی
از جمله پتاسیم می باشد.
نیمی از فیله ماهی قزل آلا (۱۸۷ گرم) ۶۸۳ میلی گرم پتاسیم را تأمین می کند.
محتوای غنی پتاسیم ماهی قزل آلا ممکن است این بیماری را برای بیماری های قلبی نیز مفید کند.
آب نارگیل به یک نوشیدنی بهداشتی محبوب تبدیل شده است.
آب نارگیل شیرین و مغذی است اما قند کم و الکترولیت زیادی دارد.
بدن برای تعادل pH ، عملکرد مناسب عصب و عضلات و هیدراتاسیون به الکترولیتها نیاز دارد .
یکی از این الکترولیت ها پتاسیم است.
نوشیدن یک فنجان (۲۴۰ گرم) آب نارگیل ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم را برای شما فراهم می کند.
محتوای بالای الکترولیک آب نارگیل ، آن را به عنوان نوشیدنی عالی برای هیدراته کردن بعد از
انجام تمرینات سنگین ، تبدیل می کند.
همچنین آب نارگیل ممکن است باعث ناراحتی معده یا حالت تهوع شود.