از هزاران سال قبل انگور زیر کشت رفته و به دلیل فواید و خاصیت بسیاری که بر سلامتی دارد
مورد احترام چندین تمدن باستان قرار گرفته است .
انگور انواع مختلفی دارد از جمله سبز ، قرمز ، سیاه و زرد .
آنها به صورت خوشه ای رشد می کنند و در انواع دانه دار و بدون دانه وجود دارند.
انگور به دلیل داشتن مواد مغذی و آنتی اکسیدانی فراوان ، فواید زیادی برای سلامتی دارد.
در اینجا ۱۱ مورد از خاصیت های برتر مصرف انگور برای سلامتی آورده شده است.
ویتامین های C و K انگور دارای چندین ماده مغذی مهم است.
یک فنجان (۱۵۱ گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است
کالری: ۱۰۴
کربوهیدرات: ۲۷.۳ گرم
پروتئین: ۱.۱ گرم
چربی: ۰.۲ گرم
فیبر: ۱.۴ گرم
ویتامین(c) 27٪
ویتامین (k) 28٪
تیامین: ۷٪
ریبوفلاوین: ۶٪
ویتامین (b6): 6٪
پتاسیم: ۸٪
مس: ۱۰٪
منگنز: ۵٪
یک فنجان (۱۵۱ گرم) انگور بیش از یک چهارم نیاز روزانه به ویتامین K (ویتامین محلول در چربی
برای لخته شدن خون و استخوان های سالم ) را تأمین می کند.
آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C ، یک ماده مغذی ضروری و آنتی اکسیدان قوی لازم برای
سلامت بافت همبند هستند.
آنتی اکسیدان ها به عنوان مثال ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند.
آنها به ترمیم آسیب سلولهای شما در اثر رادیکال های آزاد ، مولکول های مضر که باعث استرس
اکسیداتیو می شوند ، کمک می کنند.
استرس اکسیداتیو با چندین بیماری مزمن از جمله دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی همراه است .
انگور دارای تعداد زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است.
در حقیقت ، بیش از ۱۶۰۰ ترکیبات گیاهی مفید در این میوه شناسایی شده است !
بیشترین غلظت آنتی اکسیدان ها در پوست و دانه ها وجود دارد.
انگور همچنین حاوی ویتامین C ، بتاکاروتن ، کوئرستین ، لوتئین ، لیکوپن و اسید الاژیک است که
آنتی اکسیدان های قدرتمندی نیز هستند .
انگور حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات گیاهی مفید است ، که ممکن است به محافظت در برابر
انواع خاصی از سرطان کمک کند.
نشان داده شده است که عصاره های انگور از رشد و گسترش سلول های سرطانی روده بزرگ انسان
در مطالعات لوله آزمایش جلوگیری می کند.
علاوه بر این ، یک مطالعه در ۳۰ فرد بالای ۵۰ سال نشان داد که خوردن ۱ پوند (۴۵۰ گرم) انگور در روز
به مدت دو هفته باعث کاهش شاخص های سرطان روده بزرگ می شود.
دلایل مختلفی وجود دارد که خوردن انگور برای قلب شما مفید است.
ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند یک فنجان (۱۵۱ گرم) انگور حاوی ۲۸۸ میلی گرم
ماده معدنی پتاسیم است که ۶٪ از میزان نیاز روزانه است.
این ماده معدنی برای حفظ سطح فشار خون لازم است.
مصرف کم پتاسیم با افزایش خطر فشار خون بالا ، بیماری های قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
یک مطالعه بر روی ۱۲۲۶۷ بزرگسال نشان داد افرادی که مقادیر بیشتری پتاسیم در رابطه با سدیم
مصرف می کنند کمتر از کسانی که پتاسیم کمتری مصرف می کنند ، در اثر بیماری
های قلبی می میرند.
انگور حاوی ۲۳ گرم قند در هر فنجان (۱۵۱ گرم) است ، که ممکن است باعث تعجب شما شود
که آیا گزینه مناسبی برای افراد دیابتی است .
شاخص گلیسمی پایین (GI) آنها ۵۳ است ، که نشان دهنده سرعت بالا بردن قند خون در یک
ماده غذایی است.
علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور حتی ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد.
در یک مطالعه نشان داده شده است که ترکیبات رسوراترول در انگور ، حساسیت به انسولین را
افزایش می دهد ، که ممکن است توانایی بدن شما را برای استفاده از گلوکز بهبود بخشد و از این
رو سطح قند خون را کاهش دهد.
رسوراترول همچنین تعداد گیرنده های گلوکز در غشای سلول را افزایش می دهد ، که ممکن
است تأثیر مفیدی بر قند خون داشته باشد.
کنترل سطح قند خون به مرور زمان عامل مهمی در کاهش خطر ابتلا به دیابت است.
مواد شیمیایی گیاهی موجود در انگور ممکن است در برابر بیماری های شایع چشم محافظت کند.
در یک مطالعه ، موشهایی که از رژیم غذایی حاوی انگور تغذیه کردند علائم کمتری به شبکیه
آسیب دیدند و در مقایسه با موشهایی که از میوه تغذیه نشده بودند عملکرد شبکیه بهتری داشتند.
خوردن انگور ممکن است برای سلامت مغز شما مفید باشد و حافظه شما را تقویت کند.
در یک مطالعه ۱۲ هفته ای بر روی ۱۱۱ فرد مسن سالم ، ۲۵۰ میلی گرم مکمل انگور در روز به طور
قابل توجهی امتیازات یک آزمون شناختی اندازه گیری توجه ، حافظه و زبان را در مقایسه با مقادیر
پایه بهبود می بخشد .
انگور حاوی بسیاری از مواد معدنی لازم برای سلامت استخوان ها از جمله کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم
فسفر ، منگنز و ویتامین K است .
اگرچه مطالعات روی موش ها نشان داده است که رزوراترول باعث بهبود تراکم استخوان می شود
اما این نتایج در انسان تأیید نشده است .
مطالعات مبتنی بر انسان درباره تأثیر انگور بر سلامت استخوان در حال حاضر وجود ندارد
نشان داده شده است که ترکیبات متعددی در انگور برای محافظت و مقابله با عفونت های
باکتریایی و ویروسی محافظت می کند.
انگور منبع خوبی از ویتامین C است ، که به دلیل تأثیر مفید آن بر سیستم ایمنی بدن شما مشهور است.
در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که عصاره پوست انگور در برابر ویروس آنفولانزا
محافظت می کند .
علاوه بر این ، ترکیبات موجود در انگور باعث جلوگیری از گسترش ویروس تبخال ، آبله مرغان
و عفونت های مخمری جلوگیری می کند.
ترکیبات گیاهی موجود در انگور ممکن است بر پیری و طول عمر تأثیر بگذارد.
نشان داده شده است که رسوراترول طول عمر انواع مختلف حیوانات را طولانی می کند .
این ترکیب باعث تحریک خانواده ای از پروتئین ها به نام سیرتین می شود که با طول عمر ارتباط دارند.
التهاب مزمن نقش اساسی در پیشرفت بیماری های مزمن ، مانند سرطان ، بیماری های قلبی
دیابت ، آرتروز و بیماری های خودایمن دارد .
رسوراترول به خواص ضد التهابی قدرتمند مرتبط شده است .
یک مطالعه بر روی ۷۵ فرد مبتلا به بیماری قلبی نشان داد که مصرف عصاره پودر انگور ، در مقایسه
با گروه کنترل ، باعث افزایش سطح ترکیبات ضد التهابی می شود .
یک مطالعه بر روی موش های مبتلا به بیماری التهابی روده نشان داد که آب انگور نه تنها علائم بیماری
را بهبود می بخشد بلکه باعث افزایش سطح خون ترکیبات ضد التهابی می شود.