تخم هندوانه کالری کم و از نظر خواص مواد مغذی متراکم است.
وقتی بو داده شد ، آنها ترد هستند و می توانند به راحتی جای سایر گزینه های میان وعده ناسالم را بگیرند.
هندوانه یک میوه بسیار مفید و از میوه های محبوب در فصل گرما است .
تخم هندوانه خواص بیشمار و ارزشمندی دارد که برای سلامتی شما ضروری است.
در این مطلب ۵ خاصیت برتر دانه هنداونه برای شما قرار داده شده است.
یک اونس تخم هندوانه حاوی تقریباً ۱۵۸ کالری است.
تعداد انگشت شماری زیادی از دانه هندوانه حدود ۴ گرم وزن دارد و تقریباً ۲۳ کالری دارد.
به مراتب کمتر از یک کیسه چیپس سیب زمینی!
یکی از چندین ماده معدنی موجود در تخم هندوانه منیزیم است.
در یک وعده ی ۴ گرم ، ۲۱ میلی گرم منیزیم دریافت خواهید کرد که ۵ درصد از ارزش روزانه است.
سازمان بهداشت به بزرگسالان توصیه می کند روزانه ۴۲۰ میلی گرم از این ماده معدنی دریافت کنند.
منیزیم برای بسیاری از کارکردهای متابولیک بدن ضروری است.
همچنین برای حفظ عملکرد اعصاب و عضلات و همچنین سلامت سیستم ایمنی
قلب و استخوان لازم است.
در دانه هندوانه حاوی حدود ۰.۲۹ میلی گرم آهن یا حدود ۱.۶ درصد از ارزش روزانه است.
ممکن است خیلی به نظر نرسد ، اما سازمان بهداشت فقط به بزرگسالان توصیه می کند
که روزانه ۱۸ میلی گرم دریافت کنند.
آهن یکی از اجزای مهم هموگلوبین است که اکسیژن را در بدن منتقل می کند.
همچنین به بدن شما کمک می کند تا کالری را به انرژی تبدیل کند.
تخم هندوانه همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده است.
– یک مشت کوچک (۴ گرم) به ترتیب ۰.۳ و ۱.۱ گرم را تأمین می کند.
به گفته انجمن قلب آمریکا ، این چربی ها در محافظت در برابر سکته قلبی و سکته
مغزی و کاهش سطح کلسترول “بد” در خون مفید هستند.
مغز دانه هندوانه همچنین منبع خوبی از روی است.
آنها حدود ۲۶ درصد از ارزش روزانه را در هر (۴ گرم) تأمین می کنند.
روی یک ماده مغذی مهم است که برای سیستم ایمنی بدن ضروری است.
همچنین برای سیستم گوارشی و عصبی بدن رشد مجدد سلول و تقسیم
حس طعم و بوی شما مفید است.
با این حال ، درست مانند آهن ، فیتاتها جذب روی را کاهش می دهند.